Πόσο κοστίζει η ηρεμία; Μια ερώτηση που δύσκολα απαντάς. Είναι κάτι υποκειμενικό. Κι όμως είναι μια κατάσταση που δύσκολα βρίσκεις στις  μέρες μας και ειδικά αυτή τη περίοδο. Η Ηρεμία είναι πολύτιμη…

Μέρη για να.. ζήσεις την ηρεμία υπάρχουν πολλά: είναι το σπίτι σου, ένα καλό SPA, το κομμωτήριο, είναι τέλος πάντων ένα μέρος που συνδυάζει τη μείωση stress και από την άλλη δημιουργεί το συναίσθημα της χαλαρότητας… ένα μικρό χαμόγελο ανακούφισης στο πρόσωπο, κλειστά μάτια και μια αίσθηση ανατριχίλας σε όλη σου τη ράχη…

Λοιπόν όλα τα παραπάνω τα έζησα στο κομμωτήριο ICONS σήμερα το πρωί. Σε ένα νέο χώρο στο Σύνταγμα (Ερμού 16, 1ος Όροφος) δύο καλοί φίλοι άνοιξαν (εν μέσω κρίσης παρακαλώ) ένα χώρο λιτό, με έπιπλα λειτουργικά, ένα χώρο που η φροντίδα και ο επαγγελματισμός έχουν βρει καταφύγιο.

Αρχικά σε παραλαμβάνει μια πολύ γλυκιά παρουσία, η Αννίτα, όπου με τα μαγικά της χέρια το… scalp σου επιζητά από μόνο του να βγεί και να μείνει για πάντα στα χέρια της! Πραγματικά, καλύτερο μασάζ/λούσιμο δεν έχω ζήσει σε κομμωτήριο.

Στη συνέχεια σε περιλαμβάνει είτε ο Αντρέας ή ο Σταμάτης και με σωστές ερωτήσεις καταλαβαίνει τι ακριβώς ζητάς και πως ακριβώς το θέλεις. Το αποτέλεσμα υπέροχο, η υπηρεσίες άριστες και ο βαθμός φιλικότητας ιδιαίτερα υψηλός! Μια εμπειρία προσωπικής φροντίδας που στις μέρες που ζούμε την έχουμε ανάγκη. Μια εμπειρία προσωπικής φροντίδας που εύχεσαι να χρειάζεσαι κούρεμα/χτενισμα κάθε εβδομάδα.

Κάντε μια επίσκεψη και δε θα χάσετε!

BTW οι φαλακροί φίλοι, απλά ας προτιμήσουν το παρακάτω link!