89 χρόνια ζωής για μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας, σε ποδόσφαιρό, καλαθοσφαίριση και λοιπά αθλήματα. 89 χρόνια ζωής τα οποία 89 καθίκια και μερικές δεκάδες “ΑΕΚτζήδες” λεφτάδες αποφάσησαν να τα φτύσουν.

Σήμερα ήμουν στο γήπεδο. Όχι για τον Φούντα, τον Μπουγαϊδη και τους υπόλοιπους τυχαίους νεανίσκους που νομίζουν πως ξέρουν μπάλα! Ήμουν στο γήπεδο για ον Κωνσταντίνο τον ανηψιό μου, για να τον έχω δίπλα να τραγουδάει και να ζει στον παλμό του παιχνιδιού. Ο Κωνσταντίνος, ο πατερας, εγώ και άλλοι 25000 ήμασταν εκεί… και οι φανέλες εκεί ήταν… μόνο που παίχτες δεν υπήρχαν. Αμφιβάλω αν υπήρχε και κάποιος από τη διοίκηση.

Τραϊανός Δέλλας. Ένα σημαντικό όνομα στην Ιστορία της ΑΕΚ. Από τους ανθρώπους που είχε εκφράσει ανοιχτα την αηδία του για τη καφρίλα της Original και των λοιπών ξεραμάτων της ομάδας που αγαπώ. Στη πρώτη ως Προπονητής και δη της ΑΕΚ, του έκανε η Original ένα υπέρχο δώρο. Προσωπικά, θα τους το επέστρεφα μέσω της Διοίκησης, αλλά είπαμε, αυτό το πράγμα δεν υπάρχει στην ΑΕΚ εδώ και 5 χρόνια.

Του χρόνου δε ξέρω που θα παίζει η ΑΕΚ. Σίγουρα δεν θα παίζει με αυτούς τους παίχτες. Σίγουρα δεν θα είναι η ΑΕΚ που ξέραμε. Πολυ πιθανό, το σενάριο που υποστήριζα τα τελευταία 2 χρόνια να γίνει πραγματικότητα. Να δηλώσει πτώχευση και να δημιουργήσει μια Νέα ΑΕΚ. Σε αυτό θα ήθελα να έχει δίπλα της ανθρώπους που δεν θα θέλουν να την εκμεταλλευτούν αλλά να την στηρίξουν. Ο Βιντιάδης δε θεωρώ πως είναι ένας τέτοιος άνθρωπός, ειναι επιχειρηματίας και ως τέτοιος θα την σκίσει και αυτός.

Του χρόνου θα έχω μεγαλύτερο έργο να πράξω ως θείος. Θα πρέπει να εξηγήσω στον ανηψιό μου πως η απουσία της ΑΕΚ από το Πρωτάθλημα που θα έπρεπε να παίζει είναι δικαιολογημένη. Όχι επειδή θα φάει μηδενισμό και -3 βαθμούς, αλλά επειδή, λαμόγια την έφεραν σε αυτή τη θέση. Δε ξέρω αν θα καταφέρω και κυρίως αν ο πατέρας του καταφέρει να τον κρατήσει στο δρόμο της Κιτρινόμαυρής Αγάπης, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε.

Τέλος των πολλών και θολών σκέψεων θα απαντήσω σε ένα Γαυρο πως “Ναι! Το ΑΕΚάκι έπεσε, η ΑΕΚ δεν πέφτει!”… τουλάχιστον η ΑΕΚ δεν έχει να διαφημίζει Χάρτινα Πρωταθλήματα και Προδότες Προέδρους. Πολλά λαμόγια πέρασαν από την ΑΕΚ, αλλά ποτέ Προδότες της χώρας. Κατα τα άλλα και του χρόνου θα διασκεδάσουμε με τους γιούς και τις κόρες του 6ου Στόλου, το γνωστό Circo Medrano της Τρούμπας!

Περαστικά μας!