Όπως λέμε καλοκαίρι 2010 στο Club Agia Anna και καλοκαίρι 2011 στο Club Agia Anna!

Δε ξέρω αν η αλλαγή του Διευθυντή του Club επέφερε και όλα τα αρνητικά που οι παλαιότεροι κατασκηνωτές προσάπτουν στο Club, αλλά φέτος ήταν μια χρονιά που αρκετοί πιστοί απηύδησαν με τον τρόπο λειτουργίας του.

Στο camping πάντα εύχεσαι οι “γείτονες” να είναι όσο το δυνατόν με τα νερά σου (και εσύ αντίστοιχα με αυτούς!) αλλά κι αν δεν είναι, τουλάχστον να σέβονται την παρουσία σου. Φέτος, έπειτα από την επιτυχημένη (όπως αποδείχθηκε) προώθηση του club μέσω του “δήθεν” δελτίου ειδησεων του Star, μαζεύτηκε στο Club όλη η… εφηβική αδρεναλίνη για να Clubάρει. Παιδιά από 16 – 22 με αρκετή δόση κεφιού (καλό) μα και αφθάδειας καθώς και τσαμπουκά. Ο ήχος των Active Member και άλλων αντίστοιχων ρυθμικών group δε θα με χαλούσε αν ήταν σε φυσιολογικά decibel, οι καρεκλοκένταυροι, δήθεν κατατρεγμένοι της κοινωνίας, προτίμησαν να αυξήσουν την ένταση τόσο, ώστε να ακούγονται οι προτιμήσεις  τους σε περίμετρο 5 – 6 σκηνών, λες και οι υπόλοιποι είχαμε τη καούρα να ακούμε και να μιζεριάζουμε. Εκεί κάπου άρχισαν (από τη δεύτερη ημέρα) οι χαλαρές παρατηρήσεις:

–        Παιδιά μπορείτε να το χαμηλώσετε…

–        Όχι! Και άμα σας αρέσει… μέχρι το επόμενο Σάββατο θα τα κάνουμε πουτάνα όλα!

Οι επιλογές που έχεις δεν είναι και πολλές:

  1. Σκάς και κάνεις την κότα,
  2. Τα πλακώνεις στις φάπες μέχρι να πουν τον Δεσπότη Παναγιώτη ή τέλος
  3. Παραπονείσαι στη Διεύθυνση

Επιλέξαμε το 3, μια και το σύνολο (γύρω στα 10) και ο σωματότυπος των τσογλανιών, θα διέκοπταν τη ζωή από το camping και θα «χαλάρωνα», είτε σε κανά κελί ή (και πιο πιθανό για να είμαι ειλικρινής) σε κάποιο Ιατρικό κέντρο της Εύβοιας.

Στη πρώτη παρατήρηση… τους έκαναν τη μούρη «κίμα»… ή μάλλον τους έκλασαν μια μάντρα, μια και η ένταση δε μειώθηκε, αλλά αντίθετα αυξήθηκε, ενώ η ειρωνεία έδινε και έπαιρνε! Για παράδειγμα, απέναντί μας είχαμε μια πολύ όμορφη οικογένεια με τα δύο τους τα παιδιά. Ένα βράδυ, και ενώ είχαν βάλει για ύπνο τα μικρά τους, το ζευγάρι έβγαλε ένα μπουκάλι Jack Daniels και προσπάθησε να χαλαρώσει… Δεν υπολόγισαν τους Ούνους όμως οι οποίοι έκραζαν σαν γαϊδούρια. Στο πανικό ακούστηκε ένα δυνατό «σσσσς!»… Οι Ούνοι παρεξηγήθηκαν και η απάντηση «Ποιός έκανε σσσς!» απαντήθηκε άμεσα από τον άντρα της οικογένειας «Εγώ έκανα σσς! Σας ζήτησα να μη κάνετε φασαρία και εσείς συνεχίζετε να φωνάζετε». Τον έγραψαν Κ Α Ν Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Α! Και όχι μόνο τον έγραψαν αλλά και για κανα μισάωρο φώναζαν τη πρόταση «Εγώ έκανα σσσς!». Ο άνθρωπος δε ζήτησε σεβασμό λόγω ηλικίας βρε χαϊβάνια, σεβασμό λόγω συνύπαρξης ζήτησε.

Εκτός όμως από τους Ούνους και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, είχαμε και την ανύπαρκτη διοίκηση του Club, που μάλλον από φέτος αποφάσισε να στηρίξει το πελατολόγιο των κάφρων ( Ευβοιοτών ) και όχι των τακτικών πελατών. Επιπλέον απόδειξη μπορεί να δοθεί και η ένταση της μουσικής από το club του… Club! Φέτος, όλοι διασκεδάζαμε στο club ακόμη και στον ύπνο μας! Πραγματικά απορώ αυτοί οι άνθρωποι που έσκασαν πάνω από 100€ τη βραδιά για να μείνουν στις… Cabanas του Club πώς άντεχαν τα βράδια, μιας και το σημείο που είναι το club είναι δίπλα από τα Cabanas.

Πέρσυ, είχαμε περάσει 4 ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ημέρες και νύχτες στο Club Agia Anna και το είχαμε διαφημίσει ιδιαίτερα, τόσο! που φέτος ήρθε μαζί μας και ένα φιλικό ζευγάρι. Του χρόνου ας περάσουν καλά οι Ούνοι, μιας και δε το βλέπω να ξαναπατώ εκεί.

Δε ξέρω αν μεγαλώνω και παραξενεύω, ξέρω όμως, πως τις διακοπές μου τις θέλω δίχως εκνευρισμό, δίχως άγχος… επομένως του χρόνου θα πρέπει να κάνω έρευνα για την εβδομάδα κατασκήνωσης…

Προτάσεις δεκτές…

ΥΓ1: Στη photo ένα δείγμα της καθημερινότητάς μας… δεν αφήσαμε να μας “χαλάσουν”… επιλέξαμε να είμαστε παραλία από το πρωί έως αργά το απόγευμα… βιβλίο, ρακέτες, μπύρες και αρκετό κέφι για πειράγματα!

ΥΓ2:Καλή συνέχεια καλοκαιριού!!!