Αυτό το post Θέλει να φέρει κοντά δύο κόσμους. Από τη μια τον μικρό (ή μεγάλο) επιχειρηματία και από την άλλη ένα super app (σε λίγο και σε android, ipad και Nokia store).

Αγαπητοί φίλοι, ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι καταστημάτων γνωρίστε το look around! και μπειτε και εσείς στον κόσμο των mobile app προσφορών. Δώστε τις προσφορές σας μέσα από το app και δεχθείτε στο κατάστημά σας τον καταναλωτή που επιθυμεί το προϊόν που προσφέρετε!

Μέσα από ένα εύκολο και εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον μπορείτε να εισάγεται τις προσφορές σας, να τις επεξεργαστείτε ανάλογα με τη δική σας στρατηγική και να διαφημίσετε το κατάστημα και τα προϊόντα σας εύκολα και κυρίως με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.


Ακούγομαι ως πωλητής, το ξέρω. Αλλά όταν βλέπεις να δημιουργείτε εργαλείο προώθησης που έχει τη δυνατότητα να δώσει μια ώθηση στην ήδη ταλαιπωρημένη αγορά… πρέπει να λειτουργείς ως πωλητής. Αυτό πρότεινα και στον ορθοδοντικό μου που καλύπτει τις ανάγκες και της ορθοδοντικής ενηλίκων.

Βέβαια το app πουλάει από μόνο του. Αρκεί να μπείτε στο http://www.lookaround.gr και να το διαπιστώσετε από μόνοι σας. Εγώ πάντως το κατέβασα και περιμένω να δω τις xmas προσφορές για να κάνω τα μικρά/μεγάλα δώρα των εορτών!