Σε αυτή τη περίοδο ο Έλληνας επιστρέφει πάλι στη… φιλοσοφία. Ο μεν εργαζόμενος διότι θέλει να βγάλει και το extraδάκι του, ο δε άνεργος διότι θέλει να ζήσει, θέλει να διατηρήσει ενεργό το μυαλό του… θέλει γενικότερα. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις μικρών μη κερδοσκοπικών οργανισμών που ψάχνουν τρόπο να “μαζέψουν” χρήματα για ένα καλό σκοπό πχ. για έναν συνάνθρωπο που τα έχει ανάγκη ή για μια αναδάσωση που ο τόπος την έχει ανάγκη (τα ακούτε φίλοι Χιώτες;)


Groopio!

“Το groopio είναι ένας νέος, επαναστατικός τρόπος για να χρηματοδοτήσεις δημιουργικές ιδέες και φιλόδοξες προσπάθειες…”

Είναι μια… ελληνική πλατφόρμα όπως το πιο γνωστό και διεθνές indiegogo μέσα από την οποία ένα φυσικό ή νομικό προσωπο μπορεί να αιτηθεί την χρηματοδότηση ένος έργου ή προσπάθειας και εφόσον αυτή η αίτηση εγκριθεί να κοινοποιηθεί και εν τέλει αν μαζευτεί το ποσό να υλοποιηθεί.

Με βάση τις οδηγίες του Groopio, “για να ξεκινήσετε, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και στη συνέχεια να μεταβείτε στο “Δημιουργία Project”. Θα απαντήσετε σε απλές ερωτήσεις και εντός δυο (το πολύ) ημερών, μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας αναφορικά με την πρότασή σας – αν αυτή είναι ενδιαφέρουσα, δημιουργική και σύμφωνη με τις οδηγίες μας, ξεκινάμε!”

Τόσο απλά… μετά βέβαια θα πρέπει να γνωστοποιήσετε το link της ενέργειάς σας και να πείσετε τους “Χορηγούς” πως η η επένδυση αξίζει!

Καλή επιτυχία!!!