Λονδίνο, 31 Μαΐου 2012 – Η IMImobile, μια παγκόσμια εταιρεία με τεχνολογική υποδομή δεδομένων και πάροχος λύσεων για τηλεπικοινωνιακούς φορείς, εταιρίες μέσων ενημέρωσης και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει επιλεγεί από το GSMA για να παραδώσει μια κοινή παρουσίαση με τη Ford στο Mobile Asia Expo στις 21 Ιουνίου 2012.

Ο Madhavan Iyver, SVP στην IMImobile, και ο Dave Sanabria, Marketing Communications Director, Ασίας-Ειρηνικού της Ford, θα παρουσιάσουν την επιτυχία της πλατφόρμας του mVaayoo της IMImobile μέσω της ποικιλίας καινοτόμων διαφημίσεων και marketingcampaigns. Με περισσότερες από δύο εκατομμύρια κινήσεις πελατών να πραγματοποιούνται μηνιαίως, η  πλατφόρμα της IMImobile αύξησε τις πωλήσεις και βοήθησε την Ford να καθιερωθεί στην Ινδία.

Ο Madhavan Iyver εξήγησε πως “Πιστεύουμε ότι τα κινητά δεν είναι απλώς άλλο ένα κανάλι, είναι στο κέντρο της ζωής του πελάτη”,  προσθέτοντας ότι “Στην IMImobile έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων και λύσεων που βρίσκονται στην κορυφή της βραβευμένης πλατφόρμας μας DaVinci που επιτρέπει στους διαχειριστές, επιχειρήσεις και εταιρίες μέσων ενημέρωσης να δημιουργήσουν καινοτόμες νέες υπηρεσίες.”.

Το περίπτερο της IMImobile στην Mobile Asia Expo είναι στο Hall N1, Booth C58.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.imimobile.com ή να επικοινωνήσετε με το Ελληνικό branch στο τηλέφωνο 2116004000.