Αν κάνουμε μια γρήγορη αναζήτηση σε google για το ποιές λέξεις/αναζητήσεις είναι οι πιό συνηθισμένες το σίγουρό είναι πως το Sex κατέχει περίοπτη θέση… αν όχι τη πρώτη!

Αν, επίσης, στην αγορά των Premium Rate και Premium SMS υπηρεσιών ρωτήσεις ποιές είναι εκείνες οι υπηρεσίες που δημιουργούν τον υψηλότερο τζίρο, η απάντηση που θα λάβεις θα είναι ποιο γρήγορη και από το google search: Οι υπηρεσίες ενηλίκων… aka η τσόντα, το πορνό, το sex!

Επομένως τα επιχειρηματικά μυαλά δεν σταματούν να λειτουργούν και να βρίσκουν νέους τρόπους να βγάλουν extra εισόδημα. Να δημιουργήσουν υπηρεσίες που να κινούνται στη λεπτή γραμμή του νόμιμου με το παράνομο… και να πετυχαίνουν!

Το παρακάτω διαφημιστικό με έκανε να φτιάξω αυτόν τον mini πρόλογο. Το διαφημιζόμενο web site δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους (Brandon Wade CEO)  που έδωσαν στην αγορά του Dating τα πετυχημένα sites SeekingArrangement.com,  SeekingMillionaire.com και WhatsYourPrice.com.

 

[tube]JLSiy4nUvnc[/tube]

Το MissTravel κάνει match “Γενναιοδωρους” ταξιδιώτες που ψάχνουν “συντροφιά” στα ταξίδια τους, ένα και καλά, travel buddy (θυληκού γένους… βεβαίως βεβαίως) με ελκυστικές (καθαρά υποκειμενικό!) παρουσίες που τους αρέσουν τα ταξίδια αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα κάνουν! Οι… MissTravelers δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα, ούτε στο site αλλά ουτε και στον γενναιόδωρο επιχειρηματία, γιατρό, ή… πολιτικό!

Μια πολύ όμορφα πακεταρισμένη υπηρεσία προώθησης θηλυκής σάρκας!

Εσύ που θα πάς φέτος το καλοκαίρι κούκλα;