Είναι απογευματάκι Κυριακής και χαλαρώνω μπροστά από το Mac, πίνοντας ένα ζεστό Lipton Clear Green Orient, η δική μου άποψη για Tea Party! Βλέπεις αρκετοί φίλοι έχουν “φάει” τρελό κόλλημα με τη νέα άποψη της Lipton και τα post πάνε και έρχονται στο facebook. Τα διαβάζεις από τη Lipton, τα διαβάζεις και από αυτούς, μπαίνεις στο tripάκι να δοκιμάσεις και διαπιστώνεις πως τελικά δεν έχουν και άδικο που επιμένουν. Μπορεί να μην είναι το mix βοτάνων του βουνού της γιαγιάς, αλλά τολμώ να πω, πως στις πρώτες γουλιές έφερα τη γιαγιά μου στο μυαλό!

Κυριακή όπως οι άλλες… cocooning και αίσθηση χαλάρωσης, μετά από ένα όμορφο βράδυ με φίλους στο σπίτι. Τι βράδυ δηλαδή, που το ξημερώσαμε! Το τραπέζι είχε πάρει φωτιά από τις ατάκες και τις μπιρίμπες που “κατέβαιναν” στεγνές από τα χέρια μας! Το μόνο που τις έσβηνε ήταν το whiskey σε κάποιους και το ρακόμελο σε άλλους! ***Σημείωση για λίγους: Τελικά τον Αντώνη τον χάσαμε, μα κερδίσαμε τη Νατάσσα!***

Κυριακή στο σπίτι, και στο μυαλό μου ο προγραμματισμός της εβδομάδας που έρχεται, του νέου μήνα που μπαίνει και μιας πρότασης που το μυαλό μου την επεξεργάζεται και με τις εξελίξεις που από αύριο θα έρθουν θα κληθεί [πόσα να κάνει αυτό το μυαλό!] να της δώσει μορφή και πορεία υλοποίησης!

Τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη και ακούω ένα “γαμάτο” compilation του καλού φίλου Νίκου Αλατά, από τους καταξιωμένους DJs και Event Project Managers στην Ελλάδα, που όταν μου το έδωσε είχε την έκφραση πως άξιζε να το ακούσεις ένα Κυριακάτικο απόγευμα με το μωρό σου στον απέναντι καναπέ με ένα βιβλίο και εσύ καθισμένος στη καρέκλα του γραφείου με το Mac και μια αχνιστή κούπα τσάι.

…and that is another (fine) Sunday… with another idea for U to Party…