Ο Σοφός λαός λέει πως “η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης”. Μάλλον όμως ο λαός δεν είναι και τόοοοσο σόφος!

Δείτε το παρακάτω video και προσπαθήστε πέραν των ιστορικών τεκμηριώσεων να μην μείνετε προσκολημένοι στο κομμάτι του φασισμού από τα δεξία, μα να πάτε και από την άλλη πλευρά: εκείνου από αριστερά.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο ως μονάδες να καταφέρει ο λαός πολλά. Θα πρέπει να λειτουργήσουμε ως Έθνος, ως Λαος, ως Πολίτες. Χρώμα, θρησκεία, Ιδεολογία και κάθε τι που μας κάνει διαφορετικούς θα πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα. Σε πρώτη και ίσως ΜΟΝΑΔΙΚΗ προτεραιότητα είναι η Σωτηρία της ίδιας μας της ζωής.

Τα χτυπήματα δεν έρχονται μόνο από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό. Είναι δυστύχημα να βλέπεις ανθρώπους με παρωπίδες, κολλημένους στην εξουσία, ιερείς μια άλλης θρησκείας, εκείνης τους χρήματος και της εξουσίας. Να βλέπεις ανθρώπους που μια κουβέντα (μια παρανόηση) από ένα χοντράδι, ψυχικά προβληματικό άτομο να δημιουργεί καταστάσεις που δεν διορθώνονται.

[tube] 2J1KyAt7OZM [/tube]

Πολλά είναι τα σημεία που μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτό το ρεπορτάζ. Αυτά που σε εμένα έκαναν περισσότερη εντύπωση είναι:

  • Το ξύλο που έφαγαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής από τους ομοιδεάτες τους Γερμανούς! Πήγαν για αδελφοποίηση και… την πετυχαν! Μάλλον θα ήταν μύηση στον Χιτλερικό τρόπο ζωής!
  • Το πόσο κοντά βρίσκεται η Θρησκεία με την Ιδεολογία. Κάθε φορά που ακράια στοιχεία και των δύο επικράτησαν, είχαμε Πολέμους, διωγμούς, δυστυχία και μιζέρια!
  • Σε αυτό το τόπο ξεχνάμε εύκολα και ανεχόμαστε πολύ εύκολα. Βλέπεις πως δοσίλογοι και προδότες της Πατρίδας δεν έμειναν μόνο ελεύθεροι αλλά και ανέλαβαν νευραλγικές θέσεις στη συνέχεια.
  • Δεν έχω δει αντίστοιχο ρεπορτάζ για την άλλη ακραία περίπτωση, αλλά είμαι σίγουρος πως αντίσοιχα οι κολλημένοι Αριστεροί ειναι αντίστοιχου επιπέδου καλλιέργειας και ανθρωπιάς με εκείνους της Δεξιάς.

Το post αυτό δε γραφτηκε για να προτείνει ψήφο. Άλλωστε και ο συγγραφέας αυτού είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος και απογοητευμένος από τους τυχοδιώκτες, τα λαμόγια και τα ανεπάγγελτα κομματόσκυλα που παρουσιάζονται Εθνοσωτήρες! To post γραφτηκε για να υπενθυμήσει πως:

  • Το ακραίο είναι ΛΑΘΟΣ… σχεδόν ΠΑΝΤΑ!
  • Το πολυτιμότερο πράγμα της ζωής μας είναι η υγεία μας. Τόσο η σωματική όσο και η πνευματική. Επομένως προσοχή και ψυχραιμία!
  • ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. Αυτοί που σου ζητούν ψήφο και σου τάζουν “λαγούς με πετραχείλια” είναι εκείνοι πού ΟΛΑ αυτά τα χρόνια ήταν μέσα στο σύστημα και είτε τα δημιούργησαν όλα αυτά ή δεν αντέδρασαν ως έπρεπε για να μη γίνουν. ΟΛΟΥΣ αυτούς θα πρέπει να τους φτυσείς ΕΣΥ όχι η ΙΣΤΟΡΙΑ. Αποδείχθηκε πως η Ιστορία τους έφτυσε, μα το πτύελο έχει πετύχει εσένα, διότι ΟΛΟΙ τους έχουν την κάλυψη της δικής σου ψήφου!

Καλή δύναμη, διότι με βάση τα πιστεύω των περισσότερων (όπως αυτά εμφανίζονται στις Δημοσκοπήσεις) τη Δευτέρα 18 Ιουνίου θα ορίσει την τύχη των Πολιτών ή ένας Τυχοδιώκτης που του είχε γραμμένο η δική του Οικογένεια να γίνει Πρωθυπουργός ή ένας ανίκανος λαοπλάνος “Θαθάς”. Και οι δύο είναι επικίνδυνοι, αλλά ελπίζω πως του καθ’ενός η αυλή θα έχει και άτομα που θα λειτουργήσουν για το καλό της Πατρίδας και όχι για εκείνο της Πολιτικής αλαζονίας.

Στις 16 Ιουνίου θα ανεβάσω Post που θα κρίνω το κάθε ένα από τα υποψήφια για τη Βουλή κόμματα. Μαζί με αυτά θα αναλύσω τη δική μου… ουτοπική ιδέα για την διαχείρηση (management) ενός Δημοκρατικού Κράτους.