… είναι καλή για τον αέρα, το νερό, τα κουτάκια μπύρας, τα γυαλιά…  Η ανακύκλωση Πολιτικών προσώπων ΔΕΝ είναι καλή όμως για τη Χώρα!

Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια και πιο έντονα τους τελευταίους μήνες, τη διάσπαση των κομμάτων της Βουλής. Αρχικά πολλοί μιλούσαν για μια κατάσταση που θα έριχνε τον δικομματισμό και θα προσέφερε στο τόπο μια κάθαρση… Μπούρδες!

Το βλέπεις στα πρόσωπά τους, στις κινήσεις τους, στα ειρωνικά και με νόημα χαμόγελά τους. Αλλαγή δεν θέλουν να υπάρξει. Διοτί αν κάτι νέο εμφανισθεί τότε πως θα κουκουκώσουν όλες αυτές τις λαμογιές που μαζί οργάνωσαν;

Siemens, Βατοπέδι, Εξοπλιστικά προγράμματα, Πυρκαγιές στη Πελοπόνησσο, Ολυμπιακά Ακίνητα, fuck theM all… και άλλα τόσα κρυφά και φανέρα.

ΕΛΛΗΝΑ! Ξύπνα “γαμώ” το κεφάλι σου και πες όχι!

  • ΟΧΙ στο ρουσφέτι που θα σε στείλει ΠΑΛΙ να πληρώσεις εσύ τα σπασμένα.
  • ΟΧΙ στους Πολιτικούς κατ’επάγγελμα που ακόμη και αυτά που σου είπαν πως μείωσαν, τα έχουν εξασφαλισμένα με το που θα βγούν από τη κάλπη νικητές.
  • ΟΧΙ σε αυτούς που πίνουν το αίμα σου και τον ιδρώτα σου σε κρυστάλλινα ποτήρια
  • ΟΧΙ σε αυτούς που όταν ήταν στη καρέκλα, αντί να προγραμματίσουν και να οργανώσουν την έλευση μεταναστών, άνοιγαν τα σύνορα και έκαναν τη Χώρα μπουρδέλο και κωλοχανίο της Ευρώπης
  • ΟΧΙ επιτέλους σε όλο αυτό το συφερτό των δοσίλογων. ΟΧΙ στους Προδότες. ΟΧΙ στα λαμόγια που σε κοιτούν και σε κοροϊδεύουν.

Σε αυτές τις εκλογές (όποτε και αν γίνουν) ρίξε τη ψήφο σου σε παράταξη που δεν είχε ποτέ σχέση με τη πολιτική. Που την πλαισιώνουν άτομα σαν κι εσένα. Εργαζόμενοι, επαγγελματίες (και όχι επαγγελματίες λαμόγια). Και (ίσως η πρώτη φορά που το λέω) ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ.

Θα τα ξαναπούμε και σε επόμενα post, διότι Έλληνα μου, έχεις μια αρρωστια μοναδική στο κόσμο… ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ!