Την θυμάστε από το σχολείο; Είμαι σίγουρος πως σας έχει μείνει έστω και με τον τίτλο το “Ο Χρυσός Αιώνας του Περικλή”.

Τότε ήταν η Δημοκρατία του Περικλή. Με τα καλά και τα κακά της, τα παρατράγουδα και την εξέλιξη της, τη φιλοσοφία και τις επιστήμες.

Τώρα έχουμε τη Δημοκρατία του Μαλάκα!

Ο κάθε Μαλάκας (συμπεριλαμβανομένου και του συγγραφέα αυτού του post) λέει το μακρί του και το κοντό του. Έχει το θάρος (θράσος) να μιλάει και να υποστηρίζει ό,τι γουστάρει.

Είναι αυτός που θα ψηφίσει και θα ψηφιστεί, αυτός που θα κοθορίσει το μέλλον της χώρας… άσχετα αν είναι με το ένα πόδι στον άλλο κόσμο… Αυτός θα ορίσει ποιος καργιόλης θα είναι ο επόμενος που θα μειώσει αλλο ένα 25% τους μισθούς, θα αυξήσει τις μίζες και θα έχει και το θράσος να μιλάει για Λαϊκή ετυμηγορία τη θέση του στη καρέκλα του Πρωθυπουργού… Κι όλα αυτά διότι κάποιος ΜΑΛΑΚΑΣ δεν έκανε το αυτονόητο… Να σκεφτεί πριν ψηφίσει.

Αυτές οι εκλογές ΔΕΝ θα είναι μουγκές! Θα έχουν φωνή! Ήδη το facebook έχει κατακλυστεί από προτάσεις. Όχι για το τι να ψηφίσεις απαραίτητα, αλλά για το πως να εμποδίσεις κολλημένα μυαλά να ψηφίσουν κολλημένες ιδέες! Αντιδημοκρατικό ε? Ε! τόσο καιρό κάποιοι έλεγαν για Πραξικοπήματα και Χούντα! Το λάθος είναι οτι πολλοί (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) έκαναν το λάθος της συγκρισής. Τότε οι Αμερικάνοι ήθελαν να εμποδίσουν τη Σοβιετική Ένωση να έχει λόγω στη Μεσόγειο (ναι μαλάκες, χέστηκαν για την Ελλαδίτσα) και κατεύθυναν κάτι τρομερά μυαλά να φέρουν the balance in the Force!


Τώρα, υποστηρίζει μια άλλη δύναμη τα κομμάτα της… συμφοράς να αποτελείωσουν την Οικονομία μιας Χώρας, να ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τον πλούτο της και να κάνουν “οικονομικούς σκλάβους” τους πολιτες μιας Χώρας. Κινδυνολογία; Ίσως! Αλλά αυτό που λέω είναι πολύ καλύτερο από αυτό που όλα τα ΝΔσκυλα και ΠΑΣΟΚόσκυλα βροντοφωνάζουν για να πετύχουν μια νέα Κυβέρνηση Λαμογιών. Ψηφίστε έναν εκ των δύο διότι αν δεν βγει Μνημονιακή Κυβέρνηση το πουλι του κάθε Έλληνα θα πέσει, Ελληνίδες δε θα μπορούν να τεκνοποιήσουν και φυσικά το τέλος του Κόσμου δεν θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου 2012 αλλά στις 7 Μαΐου 2012!!!

Για άλλη μια φορά δε θα προτείνω Κομμά, απλά θα προτείνω (ξανά) μια Τελεία. Βάλτε τέλος σε εκείνους που έχουν σβήσει το χαμόγελό σας, που έχουν μειώσει τον μισθό ή τη συνταξή σας, που ζουν πάνω στις πλάτες σας και εξακολουθούν να σας κοροίδεύουν… ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ.

ΟΧΙ στα Κόμματα και στους Βουλευτές που Κυβέρνησαν την Μεταπολιτευτική Ελλάδα. ΟΧΙ σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και τα δενδρίλιά τους (Ντορες, Κουβέλιδες, Χρυσαυγήτιδες και Καμμένους) για να μην αποτελειώσουν το… κάψιμο και της υπόλοιπης γούνας!